Jee, paino on menossa alaspäin, tänä aamuna vaaka näytti 76kg. Vapun suuren retkahduksen jälkeen paino kävi jo 80 kilossa :O

Aloitin 1,5 viikkoa sitten juomaan nutriletteja, joilla korvaan tällä hetkellä osan aterioista. Aluksi homma toimi hyvin ja sain jopa hillittyä makean himoni. Tänään kuitenkin tajusin etten taida syödä kuitenkaan enää tarpeeks. Ylensyönnistä on viimeisen viikon kuluessa siirrytty syömättömyyteen. Viime päivien ateriat on muuttuneet olemattomiksi: Aamupalalla 1 pussi Nutrilett -suklaa, päivällä töissä kuppi teetä ja 2 leipäpalasta ja kotiin tultua söin salaattia joka sisälsi tomaatin, jäävuorisalaattia, kurkkua ja sellanen pieni 80g tonnikalapurkki ja päälle n. litra vettä illan aikana. Ihmeellisintä tässä on se ettei miulla edes ole oikeastaan nälkä ja väsymyskään ei vaivaa, käyn välillä jopa ylikierroksilla... Tiedän sen että miun pitäis syödä enemmän tai ainakin ottaa noita nutriletteja muutama pussi enemmän. Mutta kun en pysty, pelkään pilaavani loistavan alun. Enkä oikein pysty pakottamaankaan itseäni syömään, vaikka se viisasta olisi.

Anoreksian kaltaista oireilua on ollut miulla joskus 10 vuotta sitten ja tää alkaa taas kuulostaa pahasti siltä että sinne suuntaan ollaan menossa... Yritän pitää järjen päässä,  vaikka se taitaa olla silkka mahdottomuus miulle näissä syömisjutuissa.

Onko ylipainoisia anorektikkoja olemassa?  Tätä olen pohtinut ja tottakai on. Mutta uskonpa että kun tätä kysyisi "tavalliselta kaduntallaajalta" vastaukseksi taitaisi saada kunnon räkänaurut... anorektikkohan on se lähinnä luurankoa muistuttava ihmisolento.

teksti on taas hyvin sekavaa... mutta niin oon miekin.