Mielialan suhteen siis, voiskohan siihen vaikuttaa pieni auringon pilkahdus tänään. Vaikkakin kesän tulo edelleen kauhistuttaa. Kävelin hiukan vajaa 10 000 askelta tänään ja tällä kertaa kuuntelin mussiikkiakin kävellessä. Tuli hirmu hinku päästä bilettämään kun Shakiraa tulvi korviin... mutta, mutta... ei voi lähteä. Ei vaatteita eikä ketään ketä pyytää kaveriks. Ei ne pariutuneet ja "lapselliset" lähre nykyään minnekään. Mutta vaikka joku lähtiskin niin ei näitä läskejä voi mennä yleisille paikoille hytkyttelemään... Se siitä sitten... Syödään kotona sipsii ja sukulaatia iltasella. Kirjastostakin tarttui viikolla hömppää mukaan josko sitten jäkis-pelin jälkeen käpertyis sen kanssa sänkyyn.

Mieliala on heilahdellut viime aikoina aika rajusti ylös ja alas. Hyvin ollaan nyt hataralla pohjalla tuon nousun kanssa. Täytyy vain toivoa ettei kukaan "hyvää tarkoittava hömelö" ala taas neuvomaan tai kyselemään mitään tulevaisuuden suunnitelmista tai huomauta mitään ulkomuodostani yms. Se on muuten jännä kuin joidenkin mielestä on ihan oikeutettua huomautella kaikista epäkohdista toisten ulkonäössä yms. "Eikö siun kannattais laihduttaa että voisit pitää muitakin kun mari-paitoja?" "Jos sie laihduttaisit niin sie voisit olla ehkä kauniskin..." " Jos sie oisit laiha niin voisit miehenkin ittelles saada" Ihanko totta!!!! En kait nyt sentään... Ja nää on muka sitten niitä "neuvoja" joita kerrotaan tyyliin "en mie pahalla sano mutta..." No, se on ehkä ihan hyvä kertoa miulle kun enhän mie omista kokovartalopeiliä :D

Taidanpa mennä paukuttelemaan nauloja seiniin että sais muutaman taulun seinälle. Vasta vuoden oon tässä asunu...  ja sitten viettämään riehakasta iltaa jääkiekon seurassa!