Onneks tänään on kaupat kiinni, oisin jo ihan varmasti käyny herkkuostoksilla. Olo on ihan kauhea!!! Mieliteotko muka menee vartissa ohi. Ihan pelkkää bullshittiä!!! No ehkä on sokerin ja mässäilyn vierotusoireet kovasti päällä... Kaikkea mahdollista on yrittäny tehdä etten ajattelis herkkuja ja syömistä. Aamulla oli vielä ihan ok olo ja pystyin keskittymään lukemiseen, yhden dekkarin sain  kahlattua. Päivän edetessä on levottomuus vaan lisääntynyt ja tekis mieli syödä vaikka mitä. Suomen pelikään ei pysty kunnolla koukuttamaan niinkuin yleensä. Pitkällä kävelylenkilläkin kävin, 1,5h. Hiki tuli auringonpaisteessa ja ärsytys vaan kasvoi. Viikon kun kestäis ilman suurempia repsahduksia niin varmaan taas helpottaa. Pitäisköhän kaivaa jostain keskeneräinen neulomus käsille ja laittaa joku katsomaton leffa pyörimään jos siinä ois käsille ja aivoille tarpeeksi "häiriöitä" ettei ajattelis syömistä koko aikaa.

Vieläkään en ole saanut sitä kaalisoppaa tehtyä, kaali on sentään jo ostettu. Eilen ei kerennyt ja tänään en saanut aloitettua tekemistä. Mie en hirveesti tykkää ruuanlaitosta joten tänään ei kokkailu ole innostanut ollenkaan. Vedellä olen tuossa syömisten välillä masu-parkaani täyttänyt ja kohta voisin hörpätä ISON kupillisen teetä ja muutaman näkkärin rouskutella kyytipoikana. Nestepitoinen nautiskelu on kyllä juoksuttanut aika tavalla :D Yleensä oon tosi huono juomaan, hyvä jos litraa edes päivässä. Olen onnistunut muutama vuosi sitten helteillä saamaan itteni nestehukan takia jopa tiputukseenkin. Juomattomuus ja jatkuva kesäinen liikahikoilu on aika vaarallinen yhdistelmä. Mie en vaan muista juoda tarpeeks ja juonkin vasta kun tulee jano. Se kyllä näkyy ihossa, etenkin talvella.

Päivän syömisiä:

aamupala: 2 täysjyvänäkkäriä juustolla ja ohuen ohuella possupaistilla, pepsi maxia

Välipala: kahvi rasvattomalla maidolla, alpen välipalapatukka, 2 (kaapilta maistuvaa) ohutta piparia, 2dl Vital multivitamiini mehua (jossa liikaa kalorioita :D)

n. klo 18.00: Elovena omena-kaneli puuroa, 2 hapankorppua kevyt maksamakkaralla

Nyt kun tuota päivän ruokalistaa kattelee niin sieltähän puuttuu kunnollinen lämmin ruoka. Se pitää kyllä korjata heti huomenna koska tällä tyylillä ratketaan tosi helposti. Toivottavasti huomenna saan sen kaalisopan tehtyä niin saa puputtaa vattan täyteen. Ai niin, oishan miulla sitä hernekeittoakin vielä pakastimessa...