...se olen minä!!! Eilen ei oikein taas mikään huvittanut. Kävelemässä kävin, mutta lenkki oli "vain" vajaan tunnin mittainen ja koko matka oli hidasta rahjustamista. Sainpahan ainakin raitista/siitepölypitoista ilmaa.  Silmät oli kyllä aamulla ihan umpeen muurautuneet ja tuntuu kun ois roskia silmät täynnä. Silmätipat ne vielä puuttuu tästä valtaisasta allergialääke arsenaalista... Eilinen menikin ihan koneella pelaillessa ja telkkaria tuijottaessa. Tänä aamuna oli hirviä päänsärky heti herätessä (ei kannata kököttää tuntikausia epäergonomisessa asennossa koneen äärellä) ja tottakai myös kylmä hiki ja oksetusolo. Tähän auttaa onneksi kun painuu suorilta pihalle ja kävelemään. Joskus kävellessä on kiva kuunnella musiikkia, ettei tarvia kuunnella omia murheita tai muuten synkkiä ajatuksia, jotka valtaavat yksinäisillä lenkeillä. Tänään oli kiva kuunnella lintujen laulua ja yritin ottaa kaiken ilon irti hennosti vihertävistä puiden oksista ja sinivuokkojakin näin matkalla.

Äskön hiukan jo aloittelin raivaamaan talvivarusteita pois naulakosta, mutta se homma on nyt levällään tuolla eteisessä ja vaatehuoneessa. Ulos ei pääse kun on tavaraa pitkin lattioita... Into vaan loppu kesken, yritän tänään saada homman kuitenkin suurinpiirtein pois päiväjärjestyksestä. Ja muutenkin pitäis hiukan siistiä tätä asuinympäristöä. Aina vaan aattelee että teen huomenna ja kaikki on ollu levällään kuukausikaupalla. Lehtiä ja mukeja, lankoja ja kirjoja, vaatteita ja cd-levyjä ympäriinsä. Voi kun sais laitettua aina kaiken käytön jälkeen paikalleen... Siihen en oo koskaan kyenny kun muutaman päivän kerrallaan :D

Eilinen ja tämäkin päivä on taas menny ihan harakoille syömisien kanssa: Pizzaa, nacho juustopalleroita (taas uusi pussi) ja suklaata... Hyi, miun kanssa. Tuhma tyttö!!! Äiti soittelee ja kyselee oonko käyny painonvartijoissa ja miten on siellä menny. Enpä ole siellä kuukausiin käyny, enkä jaksa nyt mitään pisteitä laskea. Pisteitä laskiessa vaan yltyy syömishimo... Kaikkihan on siellä sallittuja ruokia, mutta kun pisteet ei riitä siihen mitä vatta vaatis :P Eli ei edistystä laihdutus/painonpudotus rintamalla.