Tuosta yöllisestä vielä... annan nyt sitten kuitenkin sen jäädä. Voihan sieltä välistä yrittää lukea tätä miun laihdutushistoriaa yms. Juuh, anoreksian oireitakin on joskus ollut, vaikkei sitä kukaan miut tällä hetkellä näkevä vois uskoakaan...

Sainpa nukuttua muutaman tunnin aamuyöstä, aamusella heräsin jälleen siihen kun naapuri aloitti metelöimisen. "Luovaa kiroilua" -kurssin osa 163... Mukavaa kuunneltavaa kun täällä ei ole kunnon eristystä seinissä, säikäyttää mukavasti kun kuulostaa siltä kuin joku olis samassa huoneessa mesoamassa.

Tänään sataa taas vettä, eilisestä poiketen lähdin ulkoilemaan sadevarusteissa ja oikeastaan nautin tuosta raikkaasta, siitepölyvapaasta ilmasta. Muutaman mutkan kautta kipitin tuonne parin kilsan päässä olevaan kauppaan ostamaan poppareita (perinne: euroviisut ja popcorn) ja kaalisoppatarpeita. Ostin jopa raejuustoa kaveriks sopalle, tasoittaa mukavasti poltetta kaiken chilin jälkeen mitä aion siihen soppaan tyrkätä. Mutta, mutta... kotiin kun pääsin ja ruokakassia purin tuli sellainen tunne että jotain puuttuu... eipä vielä sytyttänyt silloin. Äsken olisin alkanut silppuamaan kaalia niin.... missäs se kaali on??? Minne mie sen jo onnistuin tyrkkäsemään? Ostinkos mie ollenkaan koko kaalia? Kuitti vahvisti epäilykseni, enpä muistanut sitä kaalisopan tärkeintä osaa ostaa. Hyvä mie! Ei tässä voi kun nauraa ittelleen. Käynpä sitten huomenna paremmalla onnella ja sulatan pakastimesta itte tehtyä hernesoppaa mahan täytteeks tälle päivälle. Light popparit oottaa sitten iltaa ja semifinaaleja. Lauantaina pitää olla sitten ihan kunnon poppareita ja paljon!

Sopivaa musiikkia huumaan oon kuunnellu viisuraadiosta. Diggi-loo diggi-leystä se alkoi...