Vaikkakaan en muista mitä kaikkea sitä syötiin, mutta liikaa kuitenkin :P Sipsejä, karkkia, nakkeja, tippaleipää, munkkeja ja "muutama" tölkki Strongbowta. Siiderin pitää olla kuivaa kun oon muuten liian imelä tyyppi :D heh, heh, hee... kylläpä naurattaa... Jutun taso on tänään kyllä ala-arvoista, johtuiskohan liian lyhyistä unista ja liiasta sokerista viime aikoina. 

Taas kuun alusta piti aloittaa uusi ja parempi elämä, mutta... eihän sitä vielä vappu päivänä. Sykemittaristakin oli virta loppunut (ihan oikein sille kun herjas minuu ylipainoseks) ja kun nälkäisenä kauppaan menin niin ostin ranskalaisia pussin, kinuskimunkin, suklaavanukkaan ja suklaalevyn... että näin. Suklaalevystä on vielä sentään puolet jäljellä. Limppariakin ostin... Josko sitten huomenna alkais.

Eilisestä: Sainpa sentään syödä 5 munkkia ilman suurempia huomautteluja, ne oli kyllä aika pieniä munkkeja.

Kaikenlaista juhlahumua ois tässä loppu keväällä tulossa. Apua, mistä vaatteet jotka peittäis tän hirviän läskiruhon... En tykkää yhtään vaateshoppailusta ja se hirvitys olisi taas edessä.

Päivän askeleet: 8330 (Askelmittarinkin otin taas pitkästä aikaa käyttöön, pitää)

EDIT: ...ja sitten jos joku miulle kertois mitä miun pitää :D jopa on juttu katkennu kesken kun kananlento. Mitähän mie olin meinannu vielä kirjottaa... Outoa touhua!